HEMNE: Er det årets scoop? I hvert fall havner den høyt opp på lista.

Hemne Teaterlag har nemlig lyktes med å få et intervju med mulla Krekar i programheftet til årets revy «Snytt på nytt», som har premiere fredag kveld.

– Et kupp

«Det ekstraordinære i år er at programheftes redaksjon har fått et eksklusivt intervju med en norsk/kurdisk A-kjendis ved navn mulla Krekar. Et personlig intervju med private bilder er som et kupp å regne når resten av media-Norge ennå ikke har fått tilgang til et intervju», skriver teaterlagets leder Marit Liabø Sandvik i en pressemelding.

Deles ut gratis

Det er lykkeønskninger han sender til teaterlaget gjennom programmet.

«Dette skaper «blæst» om revyen vår på en litt annen måte enn selve det kunstneriske arrangementet med gøy og spillopper på scenen. I og med at sjansene er store for at det kan være med et lite nummer med selveste mullaen blant de 20 numrene vi presenterer, så er det morsomt for oss i Hemne teaterlag at vi har fått lykkeønskninger fra en person som vet hva som er i ferd med å skje i humor-bygda på Kyrksæterøra. Vi gleder oss noe voldsomt til å få ta fatt på revyen, og ønsker selvfølgelig alle sammen velkommen til oss. Programheftet med Krekars intervju deles ut gratis til alle som har kjøpt gyldig billett til forestillingene», går det fram av pressemeldinga.

Full forståelse

Marit Liabø Sandvik sier det er Jarle Auset, som har ansvaret for å lage årets program, som har «mast seg til» et intervju med mullaen.

– Krekar ville først vente til etter rettsforhandlingene, men vi lyktes likevel med å få ham i tale. Intervjuet har foregått via epost, sier Sandvik.

– Hva sier han i intervjuet?

– Vi ønsker ikke å si så mye om det, men han ønsker oss lykke til med revyen, han sier han har humor, og at han sier det er ganske naturlig at dere tar opp min sak i deres revy, sier Sandvik.