Orkdal idrettsråd inviterer til temakveld med paneldebatt tirsdag kveld 3.mars i Orkdal rådhus. Debatten i kinosalen er planlagt å pågå i drøyt to timer. Det som skal diskuteres er blant annet:

* Barneidrett – for tidlig spissing?

* Stort frafall sommer-/vinter-/helårsidretter.

* Hvordan ønsker vi å ha det i Orkdal?

Målgruppe

– Temaet rundt frafall fra idretten og tidlig spissing er så absolutt aktuelt, også i vår region, sier Øyvind Togstad, leder i Orkdal idrettsråd.

Aktuell målgruppe for paneldebatten er først og fremst idrettsledere, trenere, lagledere og foresatte. Orkdal Idrettsråd ber derfor klubbene om hjelp til å markedsføre temakvelden internt i egen organisasjon.

– Vi har vært veldig heldige og fått på plass et panel med mange sentrale personer både fra idretten og fra media, sier Togstad.

Panel

I panelet sitter: Espen Tønnessen (Olympiatoppen), Maj Elin Svendahl (STIK), Kjetil Kroksæter (Adresseavisen), Kjell B. Helland (STIK), Gøran Sørloth (Fotball/Rosenborg) og Øyvind Togstad (Orkdal idrettsråd).

Espen Tønnessen fra Olympiatoppen vil innlede til kveldens tema, deretter vil det bli paneldebatt.

– Det vil selvsagt også bli mulig å stille spørsmål fra salen, og vi håper så mange som mulig benytter anledningen og møte opp denne kvelden, sier Togstad.