Onsdag kveld hadde Småbylista sitt årsmøte, og der ble det bestemt at Berit Westrum Johansen skal etterfølge Anja Tjelflaat som bygdelistas toppkandidat.

Det ble også besluttet at Bjørn Johan Wullum skal stå på andreplass.

Plass til flere

Lista vil bli spikret i slutten av neste uke, og det er ennå plass til engasjerte orkdalinger som ønsker å stå på lista.

Berit Westrum Johansen sier at alle orkdalinger kan være med på lista, ikke bare folk fra Orkanger.

– Dette er ikke ei liste bare for Orkanger. Noe jeg selv trodde da den ble etablert. Men gjennom disse fire årene har jeg sett at det ikke er slik. For meg er det helt avgjørende at alle blir behandlet likt, uavhengig av alder og geografisk tilhørighet.

Politiker for alle

– Jeg vil være en politiker for hele kommunen og alle innbyggerne. I en stor kommune som Orkdal er det viktig at noen vil jobbe for et godt og levende sentrum. I mange kommuner dør sentrum ut fordi kapitalkreftene vinner fram. Jeg er redd for at det samme vil skje i Orkdal om vi ikke har noen som brenner for sentrum, og jeg synes det er skremmende mange politikere som ikke er opptatt av dette, sier Johansen som ber interesserte om å ta direkte kontakt med henne i løpet av de nærmeste dagene.

Hjertesaker

På årsmøtet bestemte Småbylista seg for å satse på fem hjertesaker:

* Levende sentrum

* Gode bomiljø

* Gode liv

* Gode ord om Orkdal

* Orkdal sjukehus som sykehus.

– Er det noen som brenner for dette, vil jeg gjerne at de tar kontakt med meg eller gå inn på nettet småbylista.no