Det ble riktig så trivelig på stasjonsområdet, under årets Vinterlarm-åpning. Publikum koste seg, til tross for at det var noe kaldt og guffent ute. Og det var ikke noe å si på oppmøtet.

En av dem som møtte opp, var Marit Krogdahl. Hun gleder seg til dagene som kommer.

– Fabelaktig bra

– Jeg tror Vinterlarm blir fabelaktig bra i år. Det er så artig at vi har så mange kreative og dyktige sjeler her i Meldal, sier hun og ramser opp i fleng de arrangementene hun ser mest fram til:

– Jeg ser så klart fram til både fullmånekvelden og kunstutstillinga på Storås, isbadinga på Frilsjøen og Damenes aften i Meldal samfunnshus, smiler Krogdahl.

Ordfører Are Hilstad holdt, i år som i fjor, tale under åpninga. Han har stor tro på at årets Vinterlarm vil gjøre det minst like bra som fjorårets.

– Jeg håper innbyggerne slutter opp om dette, akkurat som de gjorde i fjor. Det er det som skal til, for at vi skal kunne fortsette å gjøre slike ting her i Meldal. Det tror jeg vi skal klare, det skal være tilbud som passer en hver smak på programmet, sier Hilstad.

Trolsk stemning

På scenen var den blide og livlige trioen i Hulder Bulder i full gang med å skape magisk, trolsk stemning, mens publikum trampet takta.

En flott åpning på det som helt sikkert blir en spennende uke.