Påskeferien nærmer seg med stormskritt og mange av våre lesere tenker kanskje å ta turen til fjells? ST har sjekket nettsidene til yr.no for å kunne gi deg en oppsummering av langtidsvarslene i vårt nedslagsfelt.

Skjærtorsdag

I Resdalen i Meldal vil temperaturen ligge på mellom minus fire og en varmegrad. Ellers meldes det at det stort sett vil bli overskyet og at det kommer til å falle noen snøbyger. Lite vind.

På Søvasskjølen er det forventet litt større nedbørsmengder enn i Resdalen og en forholdsvis stabil temperatur på mellom en og fire minusgrader. Også her overskyet og lite vind.

Værmeldingen for Nerskogen er ganske lik den for Søvasskjølen, men med noe mindre nedbør.

I Rindal meldes det om et par plussgrader, noe nedbør og lite vind. Overskyet.

På kysten, i Snillfjord, blir det varmere og temperaturen vil sjeldent synke ned til blå temperatur. Det betyr i overkant av tre millimeter med regn i stedet for snø. Laber bris.

Langfredag

På langfredag minsker nedbørsmengdene i Resdalen. Temperaturene holder seg på et par minusgrader. Overskyet og lite vind.

Temperaturen på Søvasskjølen holder seg stabilt på tre minusgrader. Fortsatt overskyet og lite vind. Mindre nedbør enn på skjærtorsdag.

På Nerskogen er det muligheter for litt sol. Lite nedbør og vind. To til fire minusgrader.

Kanskje titter sola frem også i Rindal på langfredag? Ellers blir det lite nedbør, lite vind og uendra temperaturer.

Temperaturen i Snillfjord holder seg på pluss-siden. Mindre enn tre millimeter med regn. Lett bris. Muligheter for litt sol.

Lørdag

Kaldere om natta, men mildere på dagtid i Resdalen. Temperaturen ventes å ligge på rundt nullpunktet. Stort sett overskyet, lite nedbør og forholdsvis vindstille.

På Søvasskjølen og i Rindal har vi akkurat samme værmelding som Resdalen.

Nerskogen har fortsatt mulighet for sol og til dels overskyet. Nesten ingen nedbør eller vind.

Snillfjord blir overskyet, noen få plussgrader midt på dagen, sluddbyger og lite vind.

Påskeaften, første påskedag og andre påskedag ligger så langt fram i tid, at noen værmelding i skrivende stund ikke har noen hensikt.