Natalie Aasen vant fredag hovedpremien i Norsk Tippings nye spill, Nabolaget.

– Det var spesielt å oppleve å vinne. Kjempeartig, sier jenta, som er fra Buvika.

28-åringen bor for tida sammen med sin forlovede Gøran Tangvik på Biri. Her studerer de begge. Hun organisasjon og ledelse og han til maskiningeniør.

Aasen var på jobb hos Coop Prix Biri da telefonen fra Norsk Tipping kom fredag kveld.

– Jeg ble bedt om å finne fram spillkortet mitt, noe jeg ikke fant. Vedkommende fortalte at jeg hadde vunnet én million kroner, forteller den nybakte Nabolag-vinneren.

Det første hun gjorde etterpå var å ringe samboeren. Hun var imidlertid så «omtåket» etter gledestelefonen at hun ba ham komme ned på butikken, uten å fortelle nyheten først.

– Gøran ble litt redd for at noe hadde skjedd. Vi gikk inn på pauserommet, og jeg ba ham sette seg ned. Da jeg fortalte at jeg hadde vunnet én million, kom tårene til oss begge, ler Aasen.

– Hva skal du bruke pengene til?

– Det blir hovedsakelig kjøp av bolig. Vi leier her på Biri. Men til sommeren flytter vi hjem til Buvika eller Børsa (samboerens hjemsted), og da må vi kjøpe oss bolig etter at vi har funnet oss jobb, forklarer hun.

– Har dere feiret milliongevinsten?

– Nei, ikke ennå. Jeg er litt opptatt for tida med å skrive bacheloroppgave, men vi må få til en feiring snart, sier 28-åringen.

Nabolaget er enkelt forklart et spill der to vinnere trekkes hver fredag. De får én million kroner hver. Resten av premiene fordeles på naboene til vinnerne. Jo nærmere de bor, jo mer får de. Eneste forutsetning: At de har spilt selv.

– De vi leier hos hadde også spilt. De vant 100 000 kroner hver. Det var ti personer i en radius på 147 meter som vant 100 000 kroner hver etter at jeg ble hovedvinner, kan Aasen fortelle.

Og forrige uka før hun vant selv, vant hun 50 kroner fordi en person på Dokka ble trukket ut som hovedvinner.