Denne gjengen spente sist lørdag av seg skiene og tok fram fotball på isen på Nedre Hundsåvatn på Søvasskjølen.

Den historiske kampen ble spilt rett bortenfor hullene til isfiskerne. Her var unger i alderen sju til 13 år med. De representerte henholdsvis Svorkmo/NOI, Orkdal og Evjen.

Voksne som passerte på isen, og som har vært i området hver påske i en mannsalder, smilte og fortalte at de aldri hadde sett noen spille fotball på isen her før.

Skistaver ble brukt som mål, på føttene hadde de små Messi-ene og Ronaldo-ene skisko og det var meget godt «føre» for sklitaklinger.

Av og til ble det en og annen liten skade, men det gikk fort over.

De fleste ungene var på Søvasskjølen på påskeferie og skulle være her utover uka. Andre var på dagstur.

På søndag var det nye kamper. Og dersom været holder seg, blir det trolig mange timer med fotball før påska er over, i tillegg til isfiske og skigåing.

Denne gjengen var blant de som spilte fotball på isen. Foran fra venstre: Bendik Hoff Fuglås, Max Olsø, Maren Hoff Fuglås og Benjamin Hoff Fuglås. Bak fra venstre: Sander Evjen Brostrøm, Lars Olsø, Thor Olsø, Tobias Forbord Bergsrønning og Simen Hoff Fuglås. Bak er Fossfjellet.
Her er det full kamp. Stian Bergsrønning har ballen, mens Maria Johansen Forbord er klar for å takle. Bak skimtes Tobias og Åsa Forbord Bergsrønning, Sander Evjen Brostrøm og Eirik Johansen Forbord. Til venstre vises kampens eneste tilskuer. I bakgrunnen skimtes Gråfjellet.