1. mai-helgen var over 50 bobiler samlet på Hegg camping i Agdenes, dette ble dermed Trøndelags største bobiltreff.

Treffet ble arrangert av Norsk bobilforening region Midt-Norge, i samarbeid med Hegg camping og Arve Opsahl AS, som selger bobiler.

Trives i Agdenes

Anne Mehlum og Kristian Johansen, fra Trondheim, hadde med seg barnebarnet Sol Ylva på bobiltreffet. De er helt ferske bobilturister, og melde seg inn i bobilforeningen i helga.

– Siden vi er helt ferske håper vi å få masse tips fra andre om hvor det er bra å reise, både i innlandet og utlandet, sier Mehlum.

De har vært på Hegg camping med bobilen tidligere og skryter av Agdenes.

– Det var bare helt tilfeldig at vi havnet her første gangen, vi så bare skiltet fra veien. Men dette er en utmerket plass å dra på helgetur, det er ikke langt å kjøre også er det så fint her, forteller Mehlum.

Vellykket helg

– Det har gått veldig bra hele helga, vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra folk, sier Jan Leinum, nestleder i Norsk bobilforening region Midt-Norge.

Treffet er først og fremst for at folk skal kunne møtes og ha sosialt samvær.

– Vi har et stort partytelt og eget grilltelt, så vi griller og spiser i lag og har hatt det veldig trivelig. Det var også musikere å spilte her, så det ble fullt trøkk i teltet, forteller Leinum.

Bobilturistene fikk også en orientering om Agdenes og omvisning i Agdenes fyr.

Kan bli tradisjon

Leinum forteller at det vanligvis er rundt 30 bobiler på treffene deres, så det var usedvanlig godt oppmøte i Agdenes. Det kom biler fra Brønnøysund i nord og fra Jessheim i sør. Det var også deltakelse fra Molde og Nordmøre, så distriktet var godt dekket.

– Folk er så fornøyd med dette treffet at mange har spurt om vi kan gjøre det til en årlig tradisjon å ha treff her, så det må vi se på etter helgen er over, kanskje det kan bli en tradisjon, sier Leinum.

Les også:

Jan Leinum er nestleder i Norsk bobilforening region Midt-Norge, som var arrangør av bobiltreffet i Agdenes.
Over 50 bobiler tok turen til Agdenes, og det som ble Trøndelags største bobiltreff.