På vegne av Olav Thon Stiftelsen overrakte Lars Løseth en gave på 250.000 kroner til styreleder i Rindalshallen Odd Inge Løfald. Overrekkelsen fant sted i Rindalshallen tirsdag formiddag. Dette er første bidrag fra Thon stiftelsen til et slikt formål nord for Dovre.

– Uventet

– Rindal IL og Rindalshallen er selvfølgelig svært glad for at Thon stiftelsen ønsker å støtte et allmennyttig tiltak i et område der Thon gruppen er sterkt representert blant annet gjennom Amfi, hotelldrift og andre næringstiltak. At de velger et interkommunalt idrettsanlegg i Rindal som det første tiltaket de støtter i Midt-Norge, var både spesielt, uventet og overraskende. Det sier noe om de verdiene Olav Thon ønsker å bygge sin virksomhet på, sier Odd Inge Løfald, styreleder i Rindalshallen.

Olav Thon stiftelsen

Stiftelsens formål er å eie og videreføre Olav Thon Gruppens omfattende forretningsvirksomhet med eie og drift av kjøpesentre og hoteller, samt kontor- og boligeiendommer. Stiftelsen kan i tillegg gi bidrag til allmennyttige formål.

Stiftelsen kan yte støtte til formål innen det matematisk-naturvitenskapelige og medisinske fagområde, ved priser til norske og utenlandske forskere samt til forskningsprosjekter. Støtte kan også gis til fremme av fremragende entreprenørskap i Norge. Videre kan støtte ytes til allmennyttige formål i de lokalsamfunn hvor Olav Thon Gruppen driver virksomhet.

Les også: