Odd Johan Samskott opplevde marerittet i helga, da uvedkommende tok seg inn i huset og garasjen hans på Gjølme og stakk av med store verdier.

– TV, prosjektor, komfyr og platetopp mangler. Fra garasjen er det tatt verktøy, sommerdekk, felger og actionkamera med tilbehør. Det kan virke som de har gått etter lettomsettelige ting, sier Samskott.

Store summer

Det var samboeren hans om kom hjem og fant huset brutt opp rundt klokka 18 søndag kveld. Da hadde huset stått tomt siden klokka 21 lørdag, altså i nesten ett døgn.

– Hun så at det hadde vært folk i garasjen og rotet, og ringte etter hjelp med en gang. I huset var døra brutt opp med brekkjern og vinduer sto åpne, forteller Samskott.

Han har ennå ikke fått den totale oversikten over hva som er forsvunnet. Det er mye småting i tillegg til det som er nevnt, så det er garantert snakk om store summer.

Sikret spor

Mobiltelefonen som lå i vinduet har imidlertid fått ligge i fred, så det kan tyde på at tyvene har vært ute etter spesielle ting.

– Det er nok en liga dette her. De har også tatt batteriet på bussen min som sto på gårdsplassen, og det er et svindyrt batteri, sier Samskott.

Politiet har vært i boligen og sikret spor, og forholdet vil bli anmeldt straks etter helga.

Odd Johan Samskott