Tidligere har vi skrevet om at hemnværingen Magnus Stamnestrø, samt Johan Lædre Bjørdal får sine første minutter i Rosenborg-drakt mot Orkla i en treningskamp onsdag kveld.

Siden den gang har Rosenborg signert ytterligere to spillere. Yann-Erik de Lanley kom fra Viking for en kort stund siden. I tillegg ble keepertalentet Julian Faye Lund Rosenborg-spiller i forrige uke og får også sin debut mot Orkla.

Tøff motstandDet er med andre ord duket for en meget interessant kamp på Orkdalsbanken stadion i kveld (onsdag).

Rosenborg har returoppgjør mot KR Reykjavik på torsdag, så det er andrelaget som møter Orkla, men likevel forsterket ganske kraftig med trioen de Lanley, Stamnestrø og Bjørdal.

Både Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun tar turen til Orkdalsbanken stadion onsdag kveld. Barnebarnet til Nils Arne Eggen, Christian Eggen Rismark, skal spille for Orkla i denne kampen.

– Både Kåre og Erik kommer selvfølgelig. De skal se på spillere på Orkla og selvfølgelig på sitt eget lag, sa Eggen til ST i forrige uke.

– InteressantEggen er ikke så opptatt om det kommer mange tilskuere eller ikke, men trenerlegenden mener kampen bør være interessant for mange.

– Det bør være en veldig interessant kamp for folk i byen og i hvert fall for de ut i Kyrksæterøra, avslutter Eggen.