Lørdag 5. september inviterer Skaun kommune alle skauninger til Natt i naturen der de kan overnatte på Grønneset friluftsområde.

– Det har allerede meldt seg på over 100 stykker fra Barnas turlag i Melhus, så det blir veldig mange. Jeg håper vi i Skaun klarer å stille med minst 100, kanskje kan det bli litt konkurranse? Dette er felles for hele Norge, det er om å gjøre å få flest mulig til å sove ute, sier fysakkoordinator i Skaun, Edle Lilleberg Sandøy.

For alle

Arrangementet er en del av friluftslivets år 2015, der målet er å få flest mulig skal ut i skog og mark. Sandøy skal ligge i telt sjøl, og hun skal ta med dattera på 2,5 år, så dette er for alle, også folk fra andre kommuner.

– Ta med telt, sovepose, godt humør og egen mat. Ta med barn, kjæresten, svigermor og naboen. Eller hele fotballaget, oppfordrer Sandøy. Hun ber også folk huske regnklær.

Det blir natursti, aktiviteter, eventyrstund, kanoer og kajakker i vannkanten, og alle kan ta med volleyball, boccia eller frisbee etter hva de har lyst til å gjøre. Det blir varme på utegrillene.

– Ta med telt, sovepose og godt humør, oppfordrer fysakkoordinator Edle Lilleberg Sandøy i Skaun. Foto: Privat