Tips oss

Tips oss 24 timer i døgnet.

Billettsalget har økt på Coop Marked Storås etter denne ukens nyheter om at dårlig billettsalg kan føre til avlysning av festivalen.Foto: Arkiv

Billettsalget har økt på Coop Marked Storås etter denne ukens nyheter om at dårlig billettsalg kan føre til avlysning av festivalen.Foto: Arkiv

Billettrush på Storås

Coop Marked Storås hadde fredag ettermiddag, klokken 15.30, kun en billett igjen. Da var det ny forsending på vei.

– At de gikk ut med at de sliter, virker. Nå er det bare én billett igjen, sier bestyrer ved Coop Marked Storås, Inge Sommervold.

Butikken hadde da solgt ti billetter siden det ble kunngjort at festivalen må selge 400 billetter til begge dagene for å kunne gjennomføre arrangementet.

– Jeg har sendt melding til festivalen. Jeg håper de kommer med mer. Det er nok flere som er ute etter å kjøpe billett i morgen eller i ettermiddag, sier Sommervold.

– Billettene er på tur oppover nå, med en storåsbøgg som er ferdig på arbeid, sier Bjørn Steinar Kirkholt like etter at ST snakket med Sommervold.

Det blir altså fortsatt muligheter for å få tak i billett på Coop Marked Storås.

comments powered by Disqus

Godt år for kino og kulturscene

Orkdal kulturscene og Orkdal kino har svært gode publikumstall for 2014. – Vi får mye opplevelse ut av midlene, sier kulturleder Arne Fagerholt.

Ble Årets bedrift og fikk 15 000 kroner

Fire dager seinere ga de bort pengene.

Best på HMS

Målrettet HMS-arbeid gjennom mange år ble belønnet med pris fra HMS Tjenesten Orkladal.

Behandler budsjettet

Rennebu kommune innfører eiendomsskatt for faste eiendommer i hele kommunen fra neste år, men er innstilt på å gi fritak i en del tilfeller.

På turne med «Sæle jolekveld»

Gunnhild Sundli er på juleturné sammen med Aasmund Nordstoga. I kveld har de konsert i den vakre meldalskirka.

– Saken henlagt utenfor straffesak

Hemne-mann funnet død på Melhus.