Etter fredagens bortekamp mot Røros, er det avgjort:

Meldal FK har nå en så solid ledelse i fjerdedivisjon at ingen kan frata laget plassen i tredjedivisjon neste år.

Spennende

Det ble imidlertid unødvendig spennende på slutten. Meldal hadde gått til pause med en 1–0-ledelse etter scoring av Knut Asgeir Berg.

I andreomgang fortsatt meldalingene der de slapp, og etter et kvarters tid kom to kjappe mål.

I det 60. minutt sørget Roy Bolme for 2–0 til gjestene, og tre minutter senere satte Eirik Skjevdal inn 3–0-målet. Dermed så det ut til at kampen var punktert.

Kom tilbake

Men rørosingene, som spilte tidvis stygt, kom tilbake og reduserte to ganger. Da det gjensto fem minutter av kampen, hadde Meldal en ettmålsledelse.

De siste minuttene ble av det nervepirrende slaget, og de tre tilleggsminuttene er antakelig blant de lengste de frammøtte meldalingene har opplevd.

– Perfekt!

Slik var det også for trener Magne Kirkholt:

– Det ble en veldig nervepirrende slutt. Vi ledet 3-0, så senket vi oss litt, og da scoret Røros to mål. Men akkurat nå har vi det helt perfekt. Nå tar vi lagbilde og feirer!