– Vi må ha en scene på senteret, fastslår Oti-sjef, Roy Johansen.

Bakgrunnen for nyvinningen er at det ble et ledig lokale i første etasje da Big Bite forsvant. Da spurte Johansen seg selv: Hva kan vi finne på her?

– Vi tok utgangspunkt i Oti-slagordet «Der kjentfolk møtes». En scene tilrettelegger for at barn, ungdom og andre lokale krefter kan møtes og få vise seg fram, forklarer han.

Johansen håper og tror at en scene vil skape aktivitet i kjøpesenteret. Og lørdag 12. april blir Oti-scenen innviet med en halv times konsert med Sturla Fagerli Larsen, som blant annet er kjent fra TV2-programmet «Norske Talenter.

– Ekstra artig er det jo at Sturla har vært vaktmestervikar her på senteret, ler Oti-sjefen.

Ved senere anledninger, hvis noen har lyst til å vise noe fra scenen, er det bare å ta kontakt med Johansen, som vil finne et passende tidspunkt, samt koble vedkommende opp mot lydfolk (har investert i permanent lydutstyr).

I tillegg til sceneåpninga i dag, er det også tegnekurs for barn i andre etasje. Og ikke bli overrasket om du plutselig ser fem dyr gå rundt i kjøpesenteret.

– De vil bli synlig i morgen, og er sikkert populære blant barna. Dette er de nye Oti-maskotene ler Johansen, som for anledninga har ikledd seg grønn skilpaddedrakt.