Fikk juling – kjørt til legavakta

SKAUN: En ungdom i begynnelsen av 20-åra har inngitt anmeldelse etter å ha blitt banket opp utenfor et utested i Buvika natt til søndag. Hendelsen skal ha skjedd etter stengetid.

Politiet mottok melding klokka 03.30, og tok kontakt med fornærmede på legevakta i Orkdal, der han var blitt transportert av en slektning. Han har sagt at han ble banket opp av flere.

– Han hadde vondt i kjeven/ansiktet og ribbeina, og var påført skrubbsår, sier operasjonsleder Hanne Yding ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Ulovlig fyrverkeri

ORKDAL: Politiet fikk klokka 23.00 lørdag melding om fyrverkeri på Orkanger. Det er ikke meldt om farlige episoder, men antenning av fyrverkeri er ulovlig uten godkjent søknad. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

Råkjørte på E39 – ble fotgjenger

SKAUN: En bilfører i begynnelsen av 20-åra måtte lørdag kveld gi fra seg fører-

kortet for å ha kjørt altfor fort på strekningen Klett-Børsa. UPs fartsmåling viste en snitthastighet på 127 km/t på den ca 13 kilometer lange strekningen. Føreren var alene i bilen.

Festdeltaker måtte kjøres hjem

SNILLFJORD: En ungdom i tenåra måtte finne seg i å bli fraktet hjem til sine

foreldre etter at han ifølge politiet ble krakilsk på en fest på Ytre Snillfjord lørdag kveld. En patrulje ble sendt til festlokalet, og da roet gutten seg ned. Han ble deretter transportert til sine foreldre.

28 ble promilletestet – ingen reaksjoner

ORKDAL: Politiet gjennomførte natt til søndag en promillekontroll på Fv 65 ved Torshus i Orkdal. 28 bilførere måtte stoppe for å blåse i alkometeret, men det var ingen reaksjoner. Kontrollen varte i ca tre kvarter.