KIL/Hemnes G19-lag er klar for kvartfinale i Norway Cup etter at de slo Åsane 4-3 på straffesparkkonkurranse torsdag kveld. Klokka 11.00 fredag venter Holmlia - og kampen om semifinalebillett.

Gode motstandere

- Dette er stort for guttene. Nå fokuserer vi på opplevelsen. Nå i kveld skal vi spise kveldsmat, hvile, sove og på best mulig måte lade opp til kampen mot Holmlia fredag, sier trener Atle Karlstrøm seint torsdag kveld.

Etter frokosten fredag er det imidlertid fullt alvor igjen - og fullt fokus.

- Vi står overfor øyeblikket; der vi kan skrive historie og oppleve noe vi aldri kommer til å glemme. De siste beskjedene vil vi gi på spillermøtet klokka 09.30 fredag.

- Hvordan oppleves det å komme til en kvartfinale i Norway Cup?

- Da vet vi at vi har kommet veldig langt, samtidig som vi vet at også motstanderen har kommet langt. Vi vet vi møter et godt lag, siden de også har kommet like langt.

Tar ikke lett på det

- Har KIL/Hemnes rykte, som et lag som har fostret mange toppspillere, noe å si?

- Blant de voksne - trenere og lagledere - har det kanskje noe å si. De kjenner nok klubben godt fra før. Men spillerne ute på banen tror jeg ikke har slike tanker i hodet. Vi kan ikke ta lett på oppgaven fordi vi heter KIL/Hemne. Men det er stort å komme til kvartfinalen i Norway Cup.

Atle Karlstrøm poengterer at KIL/Hemnes G19-lag både er storfornøyd med å ha nådd så langt, og at de ikke vil ta lett på oppgaven fordi prestasjonen så langt (kanskje) har gått over all forventning.

KIL/Hemnes målscorere i straffesparkkonkurransen mot Åsane var Torgrim Oddan, Espen Bjerknes, Pål Fredrik Simonsen og Håvard Bakken.

B-finale

PS: KIL/Hemnes J19-lag spiller finale i B-sluttspillet fredag, samtidig med G19-lagets kvartfinale.