Lua på «hue» - aldri i handa! er parolen når LO i Trondheim oppfordrer til å gjennomføre en fire timers politisk streik mot Arbeids- og sosialdepartementets forslag til det organisasjonen mener er ei forverring av arbeidsmiljøloven. Så langt har 38 fagforeninger og klubber i trondheimsområdet sluttet seg til oppfordringa.

Setter opp buss

Elektrikernes Fagforening Trøndelag har mobilisert medlemmer i hele fylket, og elektrikerne i Orkdal er blant dem som stiller under den politiske markeringa på Torvet i Trondheim tirsdag 23. september. Fra Orkdal settes det opp egen buss inn til byen, og elektrikere både fra Caverion Orkanger og Vintervoll tar turen til byen, melder Eystein Garberg fra Elektrikernes Fagforening Trøndelag.

Appeller

Blant dem som stiller som appellanter under markeringa på Tovet, er Audun Otterstad fra Skaun, som er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet. Tidligere overlege Håkon Lasse Leira, ungdomstillitsvalgt Susanne Marie Wold, forbundsleder Trine Lise Sundnes og forbundssekretær Steinar Krogstad holder også appeller. Men det blir kunstnerisk innslag ved Frode Hårstad.