Løpetalentet Tore Dybdahl var nest i klassen G17 og tok sølv bak vinneren Lars Lunde.

Dybdahl løp inn til tiden 8,50,53 og var halvsekundet bak vinneren. Orkdalingen var med helt fremme i hele løpet, men klarte ikke å gjøre noe med vinneren.

Gode lokale utøvere

Tore var ikke den eneste lokale løper på startstreken på 3000 meteren. Også Joakim Sødal fra Kyrksæterøra gjorde sakene sine bra og løp inn til femteplass med tiden 8,53,83. Tvillingbroren til Tore, Magnus Dybdahl kom inn til syvendeplass på tiden 9,10,17.

Bronse i høyde

Det var ikke bare på 3000 meter at lokale utøvere bemerket seg positivt. Børsa IL er kjent for sitt gode friidrettsmiljø og to utøvere markerte seg spesielt.

Per Inge Brenno klarte 1,81 meter i høyde, noe som holdt til en fin 3. plass i klasse G 17.

Jorunn Bjørkli Bakløkk løp 300 meter hekk på 46.80, som ga en sterk 4. plass i klasse J 16. Jorunn kom også til finalen på 200 meter, der hun ble nummer 8 med tida 26.82.