Da nominasjonen til Nickelodeons Kids’ Choice Awards 2017 ble offentliggjort, dukket Astrid Smeplass' navn opp blant kjente størrelser som Beyoncé og Justin Bieber. Men hun skal ikke konkurrere om den samme prisen som dem.

Hun er, sammen med Julie Bergan, Katastrofe og Marcus & Martinus, nominert i kategorien Norges favorittstjerne, ifølge Opdalingen.

Sist helg vant hun Spellemannprisen som årets nykommer, og fikk samtidig et Gramo-stipend på 250 000 kroner. Stjerna fra Renneu ble også kåret til årets trønderske artist under Ut-awards i Trondheim helgen etter, og i januar ble hun kåret til Norges best kledde kvinne i Costume awards.

Opplevelsene står i kø for Smeplass. Prisutdelingen i Kids’ Choice Awards går av stabelen i Los Angeles 11. mars, og den er som regel spekket med kjendiser. Norske barn har muligheten til å stemme på sin norske superstjerne.

Nickelodeon og Kids’ Choice Awards har en fast tradisjon å "slime ned" folk på scenen. Det vil si at prisutdelingens gjester blir dynket og badet i grønt slim! Justin Bieber, Nick Jonas og Justin Timberlake har alle blitt "slimet ned" de siste årene, til publikums og TV-titternes store glede, ifølge Opdalingen.

truls.lereggen@avisa-st.no

454 51 163