- Vi har støpt nytt gulv i første etasje, og pusser opp samtlige serveringsrom, forteller Phuc Nguyen, som er daglig leder hos Moon.

Han kan fortelle at de satser på å åpne i løpet av mars, etter en lengre tid der restauranten har vært stengt. Planen var opprinnelig å gjenåpne i januar, så ble det utsatt til februar.

Snart blir det på nytt liv i den tradisjonsrike Jenssengården på Orkanger. Foto: Marte Mona

Leilighet i andre etasje

- Men nå ser vi slutten på arbeidet, sier Nguyen, som selv står for mye av ferdigstillelsen av lokalene.

I tillegg til arbeidene i første etasje, er det også investert i nye toaletter i andre etasje, der huseieren også er i ferd med å pusse opp en leilighet.

Mange har savnet dette restauranttilbudet på Orkanger, og Nguyen har besvart mange henvendelser fra folk som er spente på når de skal åpne igjen.

Utvidet åpningstid

- Det blir et nytt og spennende tilbud. Lokalene og møbleringen vil bli mer tilpasset slik vi ønsker å framstå, og vi vil kombinere selve restauranten med en mer avslappet stil med bar, der man kan nyte litt drikke etter endt måltid, røper han.

Han kan videre avsløre at de vil utvide åpningstidene på fredag og lørdag til klokka 24.00.

- Flere av våre gjester har savnet denne siste timen mot midnatt, forteller Ngyen, som også kan love at de etter hvert vil komme i gang med et tilbud om sushi.

Sushi på menyen

De har ansatt en japansk sushikokk, men det har tatt litt tid å få på plass formalitetene i saken, som er til behandling hos norske utlendingsmyndigheter.

De store endringene på det øvrige menykartet blir det ikke, men for alle sushielskere er det bare å smøre seg med litt ekstra tålmodighet.