BoligPartner-forhandler ProPlan Bygg AS i Børsa har sammen med seks andre BoligPartner-kontorer i Trøndelag inngått en partneravtale med Rosenborg.

- Rosenborg er en sterk merkevare som dekker hele Trøndelagsregionen. Klubben er meget populær og betyr mye også i vårt lokalmiljø, og vi er stolte over å bli en av sponsorene til klubben, sier Mons Opland, daglig leder i ProPlan Bygg AS, i ei pressemelding.

ProPlan Bygg AS har i dag 14 egne ansatte og dekker kommunene Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Orkdal, Orkanger, Meldal, Hemne, Snillfjord, Agdenes, Hitra og Frøya.

Avtalen innebærer at ProPlan Bygg og de andre BoligPartner-kontorene i regionen via et felles initiativ sammen trer inn som en såkalt forretningspartner til Rosenborg. Dette er det nest øverste sponsornivået i klubben.

I avtalen ligger det blant annet både stadionprofilering på Lerkendal og lokale markedselementer.

- Vi håper å kunne bruke avtalen til noe positivt her i lokalmiljøet også. I tillegg håper vi at den bidrar til å skape enda større synlighet rundt oss og til at vi kan komme i kontakt med folk som har interessante tomteområder de ønsker å utvikle, sier Opland.

Rosenborg Ballklub er stolte over å få med BoligPartner på laget.

- Vi ser frem til å bidra med å synliggjøre BoligPartner som en aktiv partner til oss i RBK, sier leder av salg & partneravdelingen i Rosenborg, Harald Lundemo.

ProPlan Bygg er en del av BoligPartner-systemet som er én av Norges største boligbyggere. Dette innebærer at ProPlan Bygg AS er eneleverandør av BoligPartner sine hus og leiligheter i nedslagsfeltet sitt.