«Trøndelag på kamp» tilbyr de kommunene som er valgt ut til kampen en kampopplevelse litt utenom det vanlige. Barn og unge kan melde seg på til å være småtroll, ballhentere, og draktbærere. Man får mulighet til å ta selfies på indre bane, innmarsj og møte spillere etter kamp. I tillegg tilbys Trøndelag på kamp – billetten som er langt rimeligere enn vanlig billett.

- Dette er aktiviteter en kan melde seg på og bli trukket ut til å delta på. Alle får være med på innmarsj, men på de andre aktivitetene er det et begrenset antall plasser. Det er absolutt verdt å melde seg på. Blir man trukket ut, så får man en opplevelse for livet både for barna og foreldrene tør jeg påstå, forteller daglig leder i RBK, Tove Moe Dyrhaug.

Mange på kamp

Den daglige lederen forteller videre at RBK liker å ha supportere fra Orkdalsregionen og omegn med på «Trøndelag på kamp», da de ofte møter i hopetall og bidrar positivt til stemningen på kamp.

- Vi har gode erfaringer med Orkdalsregionen og kommunene rundt, der det alltid kommer mange på kamp. Vi gleder oss til at dere kommer. Dere er gode på å lage liv på tribunen, legger hun til.

God start

Etter tre strake seire i serieåpningen har Rosenborg-maskineriet kommet godt i gang, men Moe Dyrhaug er klar på at det enda er tidlig i sesongen og håper på hjelp fra alle Rosenborg-supporterne i Orkdalsregionen til kampen mot Aalesund.

- To seire på de to første kampene lover godt for fortsettelsen, men vi må fremdeles jobbe hardt hver kamp for å sanke flere poeng, og til det trenger vi også hjelp fra publikum på hjemmebane, påpeker hun.

Påmeldinger til aktivitetene og kjøp av Trøndelag på kamp-billetten gjøres på lagets hjemmeside. Det er lagt ut en sak om Trøndelag på kamp. Samtidig er informasjon også sendt ut til laglederne i idrettslagene, så informasjonen skal være godt spredd i kommunene, forklarer den daglige lederen.

Møte med spillere

I tillegg til det som skal skje på kampdag den 23. april, ønsker RBK sammen med Trønderenergi å by litt ekstra på seg selv ved å møte fansen direkte ute i distriktet.

- Det er veldig viktig for oss å være synlig også utenom kampdag. Vi kommer derfor til Amfi Orkanger torsdag 20. april. Der vil vi ha med to spillere, møt maskoten og morsomme fotballaktiviteter og det vil også være mulig å få kjøpt Trøndelag på kamp-billetten. Så det er bare å møte opp for selfies og autografer, avslutter Tove Moe Dyrhaug.

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255

Nicklas Bendtner brukte ikke lang tid på å bli en hit på Lerkendal. Nå kan barn og voksne fra orkdalsregionen få muligheten til å møte han.