Ann-Carin Bøyesen mener at det viktigst du kan gjøre innen slektsforskning, er å skrive din egen biografi.

Unik historie

- De trykte kildene vil være der til «evig tid,» men din egen historie er unik og forsvinner med deg, sier Ann-Carin Bøyesen som er i ferd med å skrive sin egen biografi.

Nettopp dette vil hun snakke om på Onsdagskveld på Rossvoll ved Skaun rådhus onsdag 26. april.

Viktig arbeid

Her blir det fokus på slektshistorie som er et felt Ann-Carin Bøyesen har vært sterkt involvert i de siste årene sammen med mannen sin, Finn Karlsen, som er hele landets sjefsslektsforsker. Karlsen har holdt utallige kurs i slektsforskning og har også vært en ressursperson i NRKs program «Hvem tror du at du er?»

Ann- Carin Bøyesen som tidligere har jobbet som lærer, deler sine erfaringer omkring det å skrive biografi og kommer med tips og råd til andre som vil gi seg i kast med dette viktige og omfattende arbeidet. Det handler blant annet om hvordan komme i gang og hvordan skrive den ned og ikke minst hvordan gjøre den interessant for andre.

Med sin rike kunnskap innen slektsforskning bevarer hun også spørsmål innen slektsforskning generelt.

Fele og kringle

Ingen Onsdagskveld på Rossvoll uten underholdning. Og denne kvelden blir det musikk i særklasse av de flinke felespillerne Kristin Lilleberg og Ingrid Agate Bjerkestrand som har spilt fiolin i mange år og blant annet sitter i orkesteret på Eggkleiva mannskor sine førjulsshow. Og tradisjonen tro serveres det hjemmebakt kringle.