Denne uken ble det klart hvem Orkanger skal møte i neste års 2. divisjon.
(Foto: OLA MARIUS RISE)

Denne uken ble det klart hvem Orkanger skal møte i neste års 2. divisjon. Foto: OLA MARIUS RISE

- Økonomisk sett ser det bra ut

Avdelingsoppsettet for Orkangers 2. divisjonslag i håndball er klart.

Orkanger skal møte mange av lagene de møtte i fjorårets 2. divisjon, men det har kommet inn noen nye. I årets avdeling finner vi: Utleira, Sverresborg, Byåsen Bredde, Levanger 2, Orkanger, Selbu, Aker Topphåndball 2, Nordstrand IF, Glassverket 2, Volda, Hønefoss og Bergsøy.

- Økonomisk sett ser dette oppsettet veldig bra ut. Vi har et par turer til Oslo og noen turer til Sunnmøre. Resten er det neste bare å sykle til. Det ser ut til å bli samme reisekostnader som i fjor, sier leder for OIF Håndball Øyvind Togstad fornøyd.

Berget plassen

I fjor var det bare ett lag som rykket ned fra 2. divisjon. I starten av sesongen så det ut til at Ålesund kom til å få det tøffest i avdelingen, men etter hvert begynte også sunnmøringene å ta poeng og mot slutten var det Orkanger som lå dårligst an. Men en god sesongavslutning gjorde at Orkanger berget plassen med et nødskrik i den siste serierunden.

Forsterkninger

Togstad er klar på at laget må opp flere hakk fra i fjor om de skal klare å etablere seg. Klubben er godt i gang med planleggingen til den kommende sesongen, men foreløpig er ikke alt spikret.

- I løpet av neste uke skal det meste være på plass. Da skal vi ha fått på plass trenere og apparatet rundt laget. Vi har en ambisjon om å komme opp noen hakk fra i fjor. Det må vi gjøre om vi skal etablere oss. Så vi håper å signere et par nye spillere, men det kommer vi tilbake til, sier Togstad.

Mer å lese på Avisa Sør-Trøndelag:
comments powered by Disqus
Leses nå:

Håper å skape håndballfest

Orkangers herrelag i håndball tjuvstarter sesongen med cupkamp mot 1. divisjonslaget Charlottenlund i Orklahallen torsdag kveld.

Nå møter de Byåsen i 3. runde

Orkangers damelag i håndball får etter alle solemerker eliteserielag på besøk i Orklahallen i den tredje runden i NM.

Karamellene er klare til å droppes

Karamelldropp fra helikopter er en tradisjon under Bergmannsdagen. Men det blir også godbiter av mange andre slag, både fra scenen og ellers på området.

Vil fortsatt ha folkeavstemming

Fellesmøtet for kommunestyrene i Halsa, Hemne og Snillfjord ble ikke helt den formelle plankekjøringen fylkesmannen hadde planlagt.