Meldal har kommet seg mye etter en svak periode med tre strake tap mot henholdsvis Byåsen 2, KIL/Hemne og Ranheim 2. Sist helg ble det seier borte mot Tydal (2–1) og torsdag kveld sikret Meldal sin andre strake seier da Røros ble slått 3–2 på Heggøya kunstgress.

Årsbeste

Meldal leverte en meget solid første omgang. Eirik Skjevdal ga vertene ledelsen 1–0 og ikke lenge etter fikk Meldal straffe som Vidar Røttereng satte i mål. Kort tid senere fikk Meldal nok en straffe, men den gangen ble det bom. Hjemmelaget vartet opp med fin angrepsfotball og skapte mange sjanser, men det sto bare 2–0 til pause.

- Første omgangen var veldig bra og vi leverer nok kanskje årsbeste der. Vi spiller bra og skaper mange sjanser, oppsummerer Knut Asgeir Berg.

Spenning

Røros kommer best i gang i andre omgang og bruker ikke lang tid på å redusere. Etter scoringen tar Meldal over kampen igjen og midtveis i andre omgang øker Eirik Skjevdal til 3–1 for Meldal. Men like etterpå reduserer Røros nok en gang og det blir spenning helt til siste slutt. Meldal stikker likevel av med alle poengene.

- Det ble unødvendig spennende mot slutten. Vi burde avgjort kampen lenge før det ble spennende, men vi er veldig fornøyd med at vi tar vår andre strake seier, sier Berg.

Ny giv i laget

Det siste året har Meldal slitt med å ha nok spillere på trening, men de siste ukene har det vært godt oppmøte på trening og laget har fått gjennomført gode treninger.

- Det er mye bedre oppmøte nå og jeg merker at det er en ny giv i laget. Vi skal være fornøyd med sesongstarten for vi spiller på et høyere nivå enn vi gjorde i fjor. Jeg tror vi skal klare å hevde rundt midten på tabellen, sier Berg.

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255