Lørdag tok Orkla i mot Junkeren på Orkdalsbanken stadion. Røens mannskap har slitt i sesongstarten i 3. divisjon og trengte sårt en seier for å komme seg opp fra bunnen av avdelingen.

Det ble ingen festforestilling i første omgang, men Orkla var nærmest scoring før lagene gikk målløse til pause.

Avisa Sør-Trøndelag fulgte kampen live her.

God periode

I andre omgang var Orkla langt mer farlige. Erlend Løkken traff stolpen etter bare ett minutt og midtveis ut i andre omgang begynte hjemmelaget virkelig å feste grepet. Orkla rullet opp flere gode angrep hvor blant andre Erik Helgetun var alene i gjennom og satte ballen på innsiden av stolpen og ut.

Utvisningen

Like etter stolpeskuddet fra Helgetun fikk Steinar Gjersvoll sitt andre gule kort etter en felling på midtbanen. Da hadde han tidligere fått et gult kort for en felling på sidelinjen i første omgang. Gjersvoll var ikke imponert over dommerens avgjørelse.

- Jeg synes det er veldig strengt at jeg får to gule kort når jeg lager tre frispark i løpet av hele kampen. I dag synes jeg dommeren er med på å gjøre at vi taper denne kampen. Vi var inne i en god periode rett før jeg fikk det andre gule, sier Gjersvoll.

Orkla fortsatte å styre kampen etter utvisningen, men klarte ikke å opprettholde det samme trykket. Og fem minutter før full tid kom Junkeren på en sjelden visitt som det utnyttet godt og satte inn 1-0. Det klarte Orkla aldri å svare på og tapte dermed sin femte strake kamp i serien.

- Dårlig presisjon

Orkla har ikke opplevd en liknende tapsrekke på mange år.

- Det har ikke løsnet skikkelig for oss så langt denne sesongen. Vi mangler mye på presisjonen offensivt. Det er vanskelig å si hva som gjør det, men vi har hatt en del skader og suspensjoner og det påvirker jo alle lag, sier Gjersvoll som i år har fått en trenerrolle i klubben i tillegg til å være lagets kaptein.

Han tror ikke det skal mye til for at det snur for Orkla som hadde en strålende sesongoppkjøring foran årets sesong.

- Jeg tror ikke det er noe hokus pokus. Vi må bare fortsette å trene bra og ikke endre for mye på det vi har gjort. Stemningen i troppen er fortsatt veldig bra, men det er ikke artig å tape kamper, sier Gjersvoll.