En uniformert i KIL/Hemne-bil i grønt og hvitt, lånes ut gratis til én heldig vinner etter lørdagens damekamp i 1. divisjon mot Øvrevoll Hosle.

Tiltaket er et samarbeid mellom Blakstad Auto og Blakstad Bilsalg.

— Vi håper det slår an. Så vidt meg bekjent, har det aldri vært bil i premie på kamp i Ånesøyan, sier Geir Blakstad.

Premien er en Suzuki Swift.

Så mange du vil

Du er automatisk deltaker for å vinne KIL/Hemne-bilen i én måned hvis du deltar i resultattipset som KIL/Hemne har på alle sine hjemmekamper.

Etter kampen blir fem navn trukket ut – uavhengig av hva de har tippet. De fem personene skal da sparke ballen mot midtstreken, og den som kommer nærmest har vunnet. Ved «dødt løp» vinner den som er nærmest avsparkmerket.

Siden alle betaler for å delta på resultattips, er det ingen begrensninger i antall tips. Derfor kan det i teorien oppstå en situasjon der ett navn blir trukket ut mer enn én gang.

Herrelaget til høsten

— Vi håper vinneren blir en person som kjører bil mye. Det betyr profilering av KIL/Hemne, og vi legger selvsagt ikke skjul på at det blir profilering av oss, sier Geir Blakstad.

Når låneperioden til vinneren er over, er det store muligheter for at bilen stilles ut i Ånesøyan på kampdager fram til høsten.

— Da skal vi ha et tilsvarende opplegg for herrelaget, sier Blakstad.

Superlørdag

KIL/Hemne har altså damekamp mot Øvrevoll Hosle og deretter herrekamp mot Kattem. Én billett gjelder for begge kampene. Derfor har denne lørdagen fått navnet Superlørdag.

— Jeg vil oppfordre flest mulig til å delta på resultattips for at det skal bli mest mulig inntekt til KIL/Hemne, sier Geir Blakstad.

Ingen tvil om hvilken klubb som er «i front». Foto: John M. Myrhaug