- Da er programmet til årets festival komplett. Vi er stolte over årets artister og gleder oss veldig, sier Daniel Mandal og Thomas Løseth, som har sikret seg Freddy Kalas og Vidar Villa til årets festival

Med Kalas og Villa har man toppnavn som vet å sette folk i feststemning. De er begge kjent for sin festmusikk med millioner av streams på nettet. På Orkanger vil de nok sørge for stor stemning i Gammelosen, og publikum kan nok vente seg både «Pinne for landet» og «One Night Stand» fra de to festgeneralene.

Nytt konsept

Det er en blanding av veteraner og nykommere blant de lokale artistene på plakaten. I år vil Tempo, Kristian Raanes, Orkanger Allstars, i tillegg til det relativt ferske festbandet Ole Johans, sørge for å vise at det finnes dyktige artister på den lokale artisthimmelen.

I tillegg til artistene kan arrangøren også lansere et helt nytt konsept for årets festival.

- «Club Stranda» blir et stort øltelt med egen scene med DJs og trubadurer, som skal sørge for god stemning hele festivalen – under tak, røper Mandal og Løseth, som også lover egen strandbar.

Fra før er det kjent at Björn Rosenström, Anders Jektvik, CLMD, og Staysman & Lazz vil spille på årets utgave av festivalen, som er blitt et fast sommerinnslag på Orkanger. Årets festival går av stabelen 28. til 30. juli.