Ved en intern tilstelning hos Orkdal regnskapskontor SA i slutten av juni, ble Elfrid Pauline By og Jorid Olive Svinsås, tildelt medalje for lang og tro tjeneste.

Medaljen for lang og tro tjeneste ble innstiftet av Det Kongelige Selskap for Norges Vel i 1888. Det er en påskjønnelse til særlig fortjente arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver. Medaljen tildeles av direksjonen i Det Kongelige Selskap for Norges Vel, etter søknad fra arbeidsgiver. Medaljen er i sølv og har én grad.

Medaljen for lang og tro tjeneste kan tildeles arbeidstakere som har tjenesteforhold knyttet til virksomhet registrert i Norge. Arbeidstakeren må ha vært i tjeneste hos samme arbeidsgiver eller arbeidsgivergruppe i minst 30 år. Medaljen kan også tildeles pensjonerte arbeidstakere. Arbeidstakerens tjenesteforhold må hele tiden ha vært uklanderlig.

Det er to særdeles trofaste medarbeidere som har mottatt medaljer. Elfrid Pauline By har nesten 32 år som medarbeider hos Orkdal regnskapskontor SA, mens Jorid Olive Svinsås har arbeidet i bedriften i 30 år.