– Vi har vurdert salget av MaxGym i to år før vi fant det riktig å gjøre. Nå har vi har funnet de rette til å overta, sier Stine Lillebudal-Næve, eier av MaxGym på Orkanger og i Buvika.

Sammen med mannen, John Olav Næve, har Lillebudal-Næve drevet treningssenter i tilsammen elleve år. På det meste hadde de fem treningssenter. Nå er de i ferd med å selge de to siste sentrene, MaxGym på Orkanger og i Buvika.

Nye eiere

– Vi har mange jern i ilden, men nå vil vi konsentrere oss mer om gården og guttene våre på ti og tolv år, sier Lillebudal-Næve.

Fra 1. august vil Løkken treningssenter stå som eier for MaxGym både på Orkanger og i Buvika, og Lillebudal-Næve synes det blir godt med nytt blod inn eierskapet.

– Det er godt å overlate MaxGym til noen som har tid, og som samtidig har lyktes i sin drift av Løkken treningssenter, sier hun.

Hun har selv hatt drømmer og ønsker for sentrene, men har den siste tiden innsett at det ikke lar seg gjøre å oppfylle dem.

For hektisk

Lillebudal-Næve innrømmer at det er lange og hektiske arbeidsdager, spesielt etter hun og mannen bygde det tredje fjøset, ett kufjøs, på gården for to år siden. I tillegg jobber hun i 62 prosent stilling på natt i hjemmetjenesten i Meldal.

– Har jeg fått innvilga flere timer i døgnet så hadde jeg fortsatt som eier, men døgnet strekker ikke til, sier hun.

Driften av sentrene har medført mye jobb, aktivt og administrativt, sent og tidlig.

– Jeg gleder meg til å sitte med god samvittighet i sofaen en lørdags kveld, det er sju år siden sist, smiler Lillebudal-Næve.

De nye eierne for MaxGym på Orkanger og i Buvika kommer fra Løkken, og har stor suksess med driften av Løkken treningssenter. De heter Svein Olav Huseby og Svein Helge Romundstad.

Har kapasitet

– Det var ikke vi som kom på dette, vi ble «headhunta». Stine og John Olav var på utkikk etter noen som egna seg til å drive, da de selv har for mye å gjøre, forteller Huseby om kjøpet av de to treningssentrene.

Etter de ble forespurt har det vært en prosess på to måneder hvor de har vurdert om dette var mulig.

– Løkken treningssenter er jo lite sammenligna med disse to sentrene, men vi har i hvert fall erfaring. Også har vi kapasitet, sier Huseby, som har stor tro på at dette blir bra.

Ingen umiddelbar virkning

Huseby og Romundstad påpeker at det nye eierskapet ikke vil merkes for kundene, sånn umiddelbart.

– Det vil kanskje komme noen små endringer etter hvert, som er positive for brukerne. Vi ser en god del ting som vi har lyst til å gjøre for å forbedre treningsopplevelsen, spesielt for dem som driver med egentrening, sier Huseby.

Huseby og Romundstad startet Løkken treningssenter for to år siden, og har utvidet lokalene to ganger allerede.

– Det har gått over all forventning, smiler de to muskuløse herrene fra Løkken.

Nå ser de frem til å bli kjent med ansatte og kunder i sitt nye firma.