På Breivika camping i Agdenes var det sist lørdag god stemning og mange som svingte dansefoten til musikk av Lasse Johansen, Odd Arne Sørensen og DJ Charlie.

– Dette var et prøveprosjekt ved Breivika camping, og det var så vellykket at jeg allerede planlegger neste sommers konserter her, sier arrangør Terje Utaker ivrig og tilføyer at campingeier John Breivik er minst like fornøyd.

Erfaren arrangør

Utaker har selv bodd sju år ved campingen og fikk ideen til denne festen når den årlige sommerfesten i Mølnbukt ble avlyst.

– Folk var veldig skuffet over at den ble avlyst. Siden jeg arrangerer forskjellige dansearrangement, Dansegalla Gran Canaria og Trønderfestival Gran Canaria er kanskje de mest kjente, så ble jeg ivrig på å få i stand et arrangement her også.

Utaker hadde fått veldig god kontakt med musikerne under festene på Gran Canaria, og det var allerede avtalt at Lasse Johansen, skulle besøke ham på campingen.

– Jeg ringte ham og spurte om han ikke kunne spille litt med det samme han var her, ler Utaker.

Overraskelse

Dermed var Johansen, tidligere vokalist i Ole Ivars, innleid. I tillegg fikk han med seg Odd Arne Sørensen fra Ingemars. Litt utpå kvelden ble publikum også oppmerksom på en annen kjendis på scenen.

– Plutselig fikk publikum øynene opp for at Diesel Dahl satt bak trommene, ler Utaker.

Han forteller om gode tilbakemeldinger om sommerfesten, både på musikk og opplegg. Sammen med Breivik, eier av campingen, organiserte han festivalen og bygde opp en egen scene og danseplatt.

– Breivik har gård rett ovenfor campingen og vi bygde opp stor scene og danseplatt på tunet. Arenaen med tunet, skogen og sjøen gjorde alt helt magisk. I tillegg er det en viktig suksessfaktor å leie inn de beste artistene.

Neste sommer

Uttaker ønsker å få i stand flere arrangement på Breivika neste sommer, og har allerede vært i kontakt med både flere artister. Han håper å få Terje Tysland og Casino Steel én kveld, Lasse Stefanz én kveld og Ingemars med Lasse Sigfridson og Lasse Johansen én kveld. Svaret har han innen ett par uker.

– Også må vi selvfølgelig ha DJ Charlie, han var helt fantastisk på sommerfesten, forteller Uttaker.

Sommerfesten tiltrakk seg publikum fra fjernt og nært og melder om rundt 200 besøkende. Siden det er kaianlegg ved campingen var det noen som kom sjøveien også. Det var salg av både grillmat, thaimat og god drikke.

– Vi er bevisste på å velge gode musikere, sier Utaker. På scenen; Odd Arne Sørensen og Lasse Johansen. Foto: Lasse Utaker