Jennie Widnersson

Bor: Fannrem

Jobber med: Restaurantsjef på Bårdshaug herregård

Hva gjør du akkurat nå?

- Jeg holder på å rydde unna etter frokostserveringen, og dekker opp til lunsj.

Hva serverer du når du har venner på besøk?

- Grillmat på sommeren, og ellers kjøtt av noe slag. Jeg er glad i å lage mat når jeg har tid, og prøver å ha mest mulig hjemmelaget mat til familien. Jeg forbereder gjerne middagen kvelden før, slik at vi får middagen på bordet i rett tid for ungene.

Hvor drar du helst på ferie?

- Jeg har ikke vært på ferie på mange år. Jeg har flyttet hit, fått jobb og barn. Men skulle jeg dratt bare med sambo Kristian, måtte det blitt en MC-tur. Ellers er det en drøm å dra på en Sydentur snart.

Hva leser du?

- Ikke så mye nå. Jeg har lastet ned en bok på iPaden, men det går ikke så fort framover. Vi pusser opp hus og sover for tida på stua, så da jeg har ikke nattlampe heller.

Din favorittpolitiker?

- Jeg har ingen.

Hva opptar deg for tida?

- Familie og arbeid. Familien min består av to voksne og tre barn på 15, 5 og 3 år. Mine foreldre og søsken bor i Sverige.

Hvorfor bor du der du bor?

- Fordi han bodde der jeg da flyttet inn til ham. Det er fint i Sundlibakkan, med den utsikten. Det blir fint når vi får pussa opp.

Hva gjør du på fritida?

- Jeg er sammen med ungene, og prøver å få litt egentid til trening. Kristian pusser opp huset, mens jeg er sammen med ungene. Det er sånn vi har fordelt det.

Det blir ikke behov for Sinnasnekker'n?

- Nei, det går veldig bra med oppsussinga.

Hvordan holder du deg i form?

- Jeg jobber her, og her er det mye bevegelse. Jeg prøver å trene hjemme også når jeg kan, både styrke og løpetrening. Jeg trenger styrketrening i jobben min, for det er et yrke som kjennes i skuldre og rygg.

Favoritt-turmålet ditt?

- Jeg flyttet hit i 2013, og har ikke rukket å skaffe meg det ennå. Men vi har gått noen ganger til Geitryggen, som er ved der vi bor. Der er det kjentmannspost.

Noe du drømmer om å få gjort i livet ditt?

- Utdanne meg til sommelier (vinkelner). Og pusse opp motorsykkelen min. Jeg har lyst til å bygge den om og lakkere den om, men det er en langsiktig drøm.

Hvis du skulle valgt en annen jobb, hva ville du jobbet med da?

- Sosionom. Jeg var på tur inn i det en gang, men omstendighetene gjorde at det ikke ble noe av.

Hva du skulle reist bort for ett år, hva ville du savne mest?

- Familien min.

Hva angrer du mest på?

- At jeg ikke tok sommelier-utdanninga tidligere. Jeg har undersøkt rundt det tidligere, men ikke gjort noe mer med det. Det hadde vært supert og hatt med seg den utdanninga da jeg fikk denne jobben for ett år siden. Jeg kan mye, men skulle gjerne hatt papirer på det.

ingrid.hultgreen@avisa-st.no

958 39 535