Lokaloppgjøret mellom Orkanger og Svorkmo var ifølge Orkangers trener preget av i overkant tøft spill.

- Det var en del stygt spill helt fra starten, i flere situasjoner. Kampen bar preg av at det var et realt lokaloppgjør, og at det er flere tidligere orkangergutter på Svorkmo, sier orkangertrener Ketil Stellander.

Svorkmos Martin Aakerholm måtte forlate banen med direkte rødt kort i det 74. minutt. Bjørn Normann Aasen måtte også forlate banen på overtid, etter at han pådro seg to gule.

Aldri bekymret

Orkanger vant kampen 5-3, og tok seg med det over streken på tabellen i 5. divisjon. Nå skiller det bare tre poeng fra 8.-plassen til 3.-plassen, og Stellander frykter ikke nedrykk.

- Vi rykker ikke ned, vi er for gode til det, sier han.

Han var egentlig aldri bekymret for seieren i lokaloppgjøret, selv om han gjorde seg noen tanker da Svorkmo hentet inn 3-1-ledelsen.

- Da det ble 3–3 lurte jeg på om dette var en av «de» dagene. Men Svorkmo skapte egentlig ingen ting. Bortsett fra ett offsidemål og en forsvarstabbe, så hadde de to sjanser, sier Stellander.

Sliter med oppmøtet

Treneren mener Orkanger sliter med at de har for få seniorer.

- Vi hadde bra oppmøte i sommer, men i gjennomsnitt har vi hatt 3,5 seniorer på trening i hele år. Da blir vi for lette i kamp mot store og sterke motstandere. Da hjelper det ikke at vi har ballen mest, når vi blir overkjørt på dødballer, sier han.

Hassan Ali Ahmed ble tomålsscorer for Orkanger, mens Lars Ebbesen og Erik Selven scoret de to andre. For Svorkmo noterte Tom Even Gundersen seg for to nettkjenninger. Arne Martin Nordvik scoret Svorkmos siste mål.

truls.lereggen@avisa-st.no

454 51 163