Først scoret Erlend Løkken på straffe i det 60. minutt, før Erik Helgetun satte inn 0-2-målet bare fem minutter senere. Det ble også sluttresultatet i bortekampen mot Junkeren fra Bodø.

Dermed har Orkla kommet seg opp på 11. plass på tabellen, med sine 23 poeng, likt med RBK2. Akkurat nå er det bare målforskjellen som skiller Orkla fra sikker plass i Norsk Tipping-ligaen, der de fire nederste lagene rykker ned.

Første omgang var et jevnt og tett oppgjør, med mange avslutninger fra distanse. Begge lag hadde gode scoringsmuligheter.

Etter hvilen tok Orkla kommandoen, men selv om gjestene gikk opp i 2-0-ledelse ga ikke vertene opp. Blant annet hadde bodøværingene et skudd i treverket etter 69 minutter.

Helt på slutten av kampen får Orkla flere store muligheter til å øke, men kampen endte med 0–2.

Målscorer Erlend Løkken måtte gå av banen midtveis i 2. omgang med en strekk.

Neste kamp for Orkla er førstkommende lørdag. Da er det Mosjøen som kommer til Fannremsmoen. Mosjøen ligger på 12. plass på tabellen med 21 poeng. Det er ett av lagene Orkla er nødt til å slå, om de skal ha mulighet til å overleve.