I helgens kamp mot Alvdal vant KIL/Hemne hele 11–0. På de fem siste kampene har laget scoret hele 32 ganger. Bakover har forsvaret tettet igjen, og laget har i samme periode bare sluppet inn fem mål.

Sist gang KIL/Hemne tapte var 10. august. Den gang var det Melhus som ble for sterke. Nettopp Melhus leder serien, med sine 42 poeng, bare ett poeng foran hemnværingene.

Med litt stang inn på fredag, så kan KIL/Hemne sette seg i førersetet i kampen om opprykk, i løpet av helgen. For fredag kveld gjester melhusingene Meldal. Dersom Meldal tar poeng der, vil laget fra Kyrksæterøra kunne innta tabelltoppen med seier i sin lørdagskamp mot Ranheim TF 2.

Det blir på ingen måte en lett oppgave, for Ranheim er i aller høyeste grad med i opprykkskampen, med sine 40 poeng. Det er ingen tvil om at laget i fjæra ønsker å rykke opp med sitt andrelag, og de spiller også for serieledelse dersom Melhus avgir poeng.

Også for Meldal er det mye å spille om. Før helgens kamper ligger laget på 10. plass på tabellen, rett over nedrykksstreken med 14 poeng. Alvdal på 11. plass har 9 poeng, men med seier over Tydal, som også har 14 poeng, vil det bli ubehagelig spennende i bunnen av tabellen mot slutten av sesongen.

Allerede fortapte Buvik har bare fire poeng, og må sannsynligvis vinne sine resterende fem kamper om det skal være teoretisk håp om å overleve. Søndag får de Byåsen TF 2 på besøk.

truls.lereggen@avisa-st.no

454 51 163