Fredag denne uka slipper Saima Irén Mian sin første singel, No good. Den handler kort og godt om vanskelig kjærlighet.

Saimas første singel befinner seg i popsjangeren og handler om kjærlighet som ikke nødvendigvis går på skinner. Derfor også tittelen, No good.

Ingen trist sang

- «No good» handler om å være i et forhold der du gir alt og ikke får noe tilbake. Men heldigvis kommer du deg ut av det, sier Saima som synes det er enkelt å skrive om kjærlighet, både den lykkelige og den ulykkelige sorten, og om det er trist og dårlig eller bra.

Saima Irén Mian fra Buvika har flere låter klar for utgivelse.

Selv om utgangspunktet er trist, mener hun ikke det er en trist sang.

- Den kan godt spilles på utesteder og danses til, smiler hun.

Eget preg

Låta ble til i sommer da hun var i Oslo og jobbet den fram sammen med produsenten Thosebricks, eller Tony Alexander Skjevik som han heter.

Hun møtte produsenten Thosebricks under den norske finalen av Melodi Grand Prix tidligere i år. Han var mannen bak sangen til Ulrikke. I sommer ble hun invitert til Oslo for å gjøre en låt sammen med ham.

- Han hadde forberedt et råutkast som vi jobbet videre sammen med, forteller Saima som føler at hun så absolutt har sin egen signatur og sitt eget preg på låten.

- Jeg pirka fælt og skulle stadig endre ting, ler Saima som innrømmer at hun er litt av en perfeksjonist både når det gjelder skriving og ikke minst framføring.

Hun har uttalt tidligere at hun selv er sin verste kritiker.

Håper folk streamer

Låta No good blir sluppet på Spotify fredag denne uka og på i-tune fredag i neste uke.

- Da er det viktig at folk streamer den, og at den blir spilt mye på radio, sier Saima.

Sist mandag ble låta spilt på P3 Ruben, og Saima innrømmer at det var litt rart å sitte i bilen og høre sin egen låt på radio. Men så var det litt artig også. Hun var heldigvis fornøyd med det hun hørte, selv om hun er litt av en perfeksjonist.

Knytter nettverk

Saima Irén Mian har skrevet mange låter etter at hun kom hjem fra London og avsluttet sitt samarbeid med jentegruppa Irresistible. Sist sommer deltok hun også på låtskrivercampen Song Expo i Trondheim som er både en regional, nasjonal, nordisk og internasjonal låtskrivercamp.

- Her møter vi produsenter og låtskrivere fra hele verden. Det er svært inspirerende å delta på en slik camp hvor du møter folk i bransjen og knytter nettverk, sier Saima som har flere singler under arbeid som hun håper å få gitt ut etter hvert.

Men først og fremst satser hun på ei framtid som utøvende artist både med egne og andre sine låter.