Fredag gikk Thomas Løseth videre i The Voice, etter å ha imponert både mentorene, tilskuerne og seerne med en nydelig tolkning av Damien Rice' vakre The Blower's Daughter.

- Elsker låten

- Jeg elsker låten, den er veldig følsom, og den gir meg mulighet til å vise fram stemmen min på en fin måte, sier Thomas Løseth til ST, dagen etter den første livesendinga i denne sesongen av The Voice.

Hans mentor Lene Marlin var over seg av begeistring etter Løseths framføring, og måtte tørke bort noen tårer.

Løseth forteller at det er svært lærerikt å jobbe med Lene Marlin som mentor.

- Det er helt fantastisk. Hun er så god og varm som person, og hun er så flink til å se hva vi trenger hjelp til. Hun tar skikkelig godt vare på oss, hun er en så god og varm person. Hun greier å finne hva vi trenger hjelp til, og tar skikkelig godt vare på oss. Jeg har lært utrolig mye av henne, røper Løseth.

Skjelven

Mange av deltakerne i The Voice forteller at de er nervøse. Thomas Løseth er intet unntak.

- Jeg blir skjelven. Det å få være med, betyr så mye for meg, og jeg tenker over enhver ting jeg gjør. Jeg er aller mest nervøs for å glemme teksten.

Løseth sier at han ikke tenker så mye framover, men merker at mange følger med på det han gjør.

- Jeg får sinnssykt mange meldinger, så jeg tror nok det vil by seg muligheter, sier Løseth som virkelig har fått vist fram den såre siden i stemmen sin:

- Musikk har alltid betydd mye for meg, men jeg opplever at jeg får vist meg fram på en annen måte enn før.

Thomas i parken?

Thomas Løseth er sammen med Daniel Mandal gründeren bak Strandafestivalen. Nylig ble det klart at festivalen flytter til Idrettsparken, og tar navnet Parkliv.

Mandag formiddag vil ST offentliggjøre den første store headlineren, og vi kan trygt slå fast at dette vil bli en av de største konsertene som har vært arrangert i Orkdal.

Men mange vil også ha et stort ønske om å oppleve festivalgründeren på scenen.

- Blir det solokonsert med Thomas Løseth under Parkliv?

- Vi får se...