Kveldens aller gjeveste pris gikk til Coop Mega Orkanger, som vant prisen for Årets Butikk andre året på rad. Prisen for Årets butikk tildeles den Coop Mega-butikken med best nøkkeltall for 2016, og kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet. Coop Mega Orkanger scorer godt over kjedesnittet på disse nøkkeltallene.

- Helt uvirkelig

Det var en svært glad butikksjef som kunne slippe jubelen løs og hente hjem prisen for Årets butikk.

- Dette er helt uvirkelig! Jeg er ydmyk og stolt over å kunne hente hjem denne prisen for andre år på rad, sier Jørleiv Nyborg, butikksjef Coop Mega Orkanger

- Jeg jobber sammen med en dyktig og engasjert gjeng, som virkelig fortjener prisen som Årets butikk. Jeg kan rett og slett ikke rose medarbeiderne mine nok. Dette er en lagseier.

Sterk konkurranse

-Det er viktig å anerkjenne den viktige jobben de ansatte gjør for å skape så flotte butikker for kundene og medlemmene våre. Det er mange av våre butikker som gjør det bra, og da er det ekstra stort å vinne en pris som denne. Coop Mega Orkanger vant prisen som beste butikk også ved butikksjefmøtet i fjor, og det er en meget sterk prestasjon å vinne to år på rad, sier kjededirektør Daniel Pedersen.

Coop Mega Orkanger forventer en omsetning i 2017 på 149 millioner kroner. Butikken har 70 ansatte fordelt på 39 årsverk, og eies av Coop Orkla Møre SA.