Da Tillerbyen berget plassen i 3. divisjon lørdag, ble det klart at også Meldal berger i 4. divisjon. Dermed kunne spillerne slippe ned skuldrene i sin siste seriekamp.

Men det spørs om ikke skuldrene ble litt vel lave, for laget ble overkjørt av Heimdal, og tapte til slutt 6-1.

Gard Heggen Fjeldvær sørget for en god åpning da han satte inn 0–1 etter ti minutter. Men før pause hadde vertene på Heimdal kunstgress tatt ledelsen 2–1. Etter pause raknet det litt for Meldal.

Laget endte på 10. plass, rett over nedrykksstreken med 18 poeng. Det ble bare fem seire og tre uavgjorte på 22 kamper, men det holdt akkurat.

Også Orkla 2 berget plassen i divisjonen. Laget plasserte seg til slutt på en fin femteplass, med elleve seiere og én uavgjort kamp.

I siste serierunde tapte også Orkla. Kattem ble for sterke og vant 4–2. Jørgen Krogstad og Simen Meland scoret målene for orkdalingene.