Orkangers A-lag i fotball signerte to nye spillere i helga: Kasper Høeg og Markus Frengstad.

- Vi har fått tilbake to tidligere OIF-ere, som har spilt for Svorkmo i 2017, forteller trener Ketil Stellander.

Les også: - Lettelse å berge plassen

Stellander omtaler Kasper Høeg (født i 1999) som «kanskje dalførets største talent i mange år». Men treningsiveren har foreløpig ikke stått i stil med talentet.

- Han kan spille de fleste rollene, men er best som indreløper eller sentralt på midtbanen. Kondisjonen og fysikken skal vi få på plass i vinter, og da vil vi få god nytte av hans kvaliteter til neste sesong. Kasper er en spiller jeg forventer mye av. Han har fart, teknikk, blikk og flytter seg raskt på små flater, sier treneren.

Kommer fra Svorkmo

Markus Frengstad var en del av OIFs gode 1997-årgang, hvor mange gikk til Orklas juniorlag. Siste årene har han spilt for Svorkmos juniorlag.

- Jeg kjenner mindre til Markus sine styrker enn Kaspers. Men det jeg vet er at han er vanskelig å passere, veldig godt trent og er en sideback som vil gi oss fart og styrke. Dessuten har han en bra skuddfot, beskriver Stellander.

Flere spillere?

OIF, som sist sesong havnet midt på tabellen i 5. divisjon, hadde sin første seniortrening fram mot kommende sesong allerede sist søndag i Idrettsparken i regnværet.

se 2017-tabellen her

- Vi skal holde på tre ganger i uken fram til 10. desember. Da tar vi fri til nyttår. Vi håper stallen da er satt og at vi kan jobbe godt fram til seriestart, sier Stellander.

A-lagstreneren påpeker at det jobbes med flere nye spillere, samt at de håper å beholde alle som var med i årets sesong.