Volleyball

Fjellmann damer deltok på rankingturnering i Dragvollhallen på lørdag. Laget har imponert så langt denne sesongen og lå som nummer to på tabellen i 2. divisjon. På lørdagens rankingturnering fortsatte damene å imponere. Seirer i alle tre innledende kamper, mot NTNUI 4, Blussuvoll og Levangerstudentene.

Spilte med en mindre

Fjellmann gikk dermed rett til semifinalen, der Nyborg var motstander. Kampen ble dramatisk da Fjellmanns midtspiller Katie Olsø fikk et stygt overtråkk i slutten av første sett, og måtte hjelpes av banen. Under sluttspillet hadde Fjellmann bare seks spillere tilgjengelig, og med skaden måtte resten av turneringa spilles med fem spillere.

Fjellmann kjempet tappert i undertall i semifinalen, men klarte ikke å hindre tap. Til slutt endte kampen 2–1 i Nyborgs favør etter settsifrene: (18–25, 25–23, 15–8).

Vant bronsefinalen

Etter tapet mot Nyborg måtte Fjellmann ta til takke med bronsefinale og med bare fem spillere på banen ble Blussuvoll feid av parketten med 2-0-seier. (25–21, 25 -13). Dermed endte laget på en meget sterkt tredjeplass i turneringa.

Rankingturneringer, som det er tre av i sesongen, er en del av serien i volleyball, og teller sammen med resultatene i seriekampene i totalt tabellresultat.

Fjellmann kom på andreplass i forrige rankingturnering, og ligger etter dagens resultater fremdeles på andreplass på tabellen. Allerede neste søndag venter seriekamp mot Nyborg, som seiler opp som hovedkonkurrent til andreplassen i serien.

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255