«Baby it's cold outside» kaller damekoret Queen Beezz årets førjulskonsert som er i Damphuset lørdag 25. november.

To forestillinger

Dermed ligger det an for julestemning både for små og store. For når Queen Beezz først er i førjulsmodus, så kjører de to forestillinger; først en familiekonsert på ettermiddagen hvor et barnekor bidrar til skikkelig julestemning.

På festforestillinga på kvelden, som er for voksenpublikum, er queensene i skikkelig festmodus, og stemninga i salen blir trolig deretter

Solide solister

Koret har også denne gangen et variert repertoar; alt fra Carola og Ingebjørg Bratland til DumDum Boys og Jokke & Valentinerne.

- Vi har mange solide solister i egne rekker som skal få skinne foran et Queen Beezz i toppform, sier Merethe Huseby som er leder av koret.

Hun roser dirigent Jeanette Paulsen som en svært dyktig instruktør og læremester. I tillegg har de i innspurten før konserten fått verdifulle innspill fra Arne Fagerholt når det gjelder uttrykk og formidling.

- Det er noe vi setter stor pris på, sier Huseby.

Musikalsk opplevelse

Tonefølge på konserten er det Jo Ranheim, Ronny Kjøsen og Frode Slupphaug som sørger for. Ifølge Huseby er orkesteret i seg selv en musikalsk opplevelse.

Og dermed kaller koret både nye og tidligere publikummere inn i det idylliske Damphuset på Orkanger lørdag 25. november. For som tittelen på konserten tilsier; «Baby it`s cold outside».

Etter konserten blir det musikk av Eilert Ottem og enda mer stemning.