- Det er sønnen min, Simon, som skal ha signaturen til Lothepus, og jeg skal ta bilde av dem, sier Heidi Aunemo.

Hun var en av mange som hadde tatt turen til Oti-senteret lørdag formiddag for å få med seg boksigneringen til de to Farmen-kjendisene.  Vendela Kirsebom og Lothepus, alias Leif Einar Lothe, er begge bokaktuelle denne høsten med biografier. Kirsebom med  "Alt jeg ikke har fortalt" og Lothepus med "Går det til helvete, så går det til helvete". Lørdag var de begge på plass hos bokhandelen Notabene på Oti-senteret.

Les også: Thomas Løseth med enorm opptreden på The Voice: - Du er en blomst

Spesiell person

Og det var ingen tvil om at det var Lothepus som trakk.

- Sønnen min er en stor fan, han liker Lothepus som person og ser på Fjorden cowboys hele tiden. Er han ikke hjemme så står det på opptak til han kommer hjem. Vendela Kirsebom? Nei, henne kjenner vi ikke så godt. Hun er vel mer kjent for dem som er interessert i sminke og mote, kanskje? Nei, her er det Lothepus som gjelder. Det er nok fordi han er en veldig spesiell person, sier Aunemo.

Les også: Vanessa (18) vil bli Miss Norway

Ville se kjendiser

12 år gamle Markus Hånes Lønseth (12) fra Hitra hadde imidlertid full kontroll på begge de to forfatterne på podiet. Han hadde tatt turen fra Orklahallen der lillesøster var på håndballcup for å sikre seg selfie med både Kirsebom og Lothepus, men hadde ingen planer om å kjøpe bøkene.

- Nei, jeg er her for å se kjendiser, sier han.

Veldig gode venner

Vendela Kirsebom var svært begeistret for publikummet i Orkanger.

- Det er et fantastisk oppmøte. Det er kjempehyggelig, og vi merker at det er mange som har sett på Farmen og synes det er artig, sier Kirsebom.

- Hvorfor velger dere å gjøre en slik boksignering sammen?

- Vi er jo veldig gode venner da, og når vi begge skulle gi ut bok så tenkte vi – «hvorfor ikke gjøre det sammen», sier Kirsebom.