Fjellmanns damelag har imponert voldsomt i starten på årets sesong, noe som gjør at laget kjemper helt i toppen av 2. divisjon til tross for at laget knapt har nok spillere til å fylle banen. I helga spilte Fjellmann to seriekamper i Blussuvollhallen. NTNUI 3 og Nyborg var motstandere, hvor det kanskje var knyttet mest spenning til kampen mot sistnevnte.

Enkel seier

Først ut var kampen mot NTNUI 3, som er ett av tre NTNUI-lag i den trønderske andredivisjonen for damer. Noen rokeringer på Fjellmanns lag, i og med at en av de mangeårig faste kantspillerne, Kristin Arnesen, hadde forfall til disse to kampene. Det hindret imidlertid ikke Fjellmann å kontrollere kampen fra start til slutt. Det ble til slutt en overbevisende 3-0-seier.

Liten nedtur

Etter seieren var tenningsnivået og motivasjonen på topp foran kampen mot Nyborg. Det er et lag Fjellmann har slitt med å slå, men var en hårsbredd fra å slå dem i rankingturneringa siste helg, der en skade på en senterspiller gjorde at det ble et tap med knappest mulig margin.

Nyborg gikk ut i 100 fra første ball, og Fjellmann kom aldri inn i kampen. Nyborg vant første og andre sett klart. Og selv om Fjellmann ledet deler av tredjesett, endte det med meget klar seier til Nyborg 3-0 ( 25 -11, 25-12, 25-16).

Kampen om 2. plassen

Nyborg er også det laget som ser ut til å skulle gi Fjellmann størst kamp om andreplassen i 2. divisjon, men til tross for tapet denne helga, ser Fjellmann ut til å ha et godt grep om den plassen.

- Nyborg var best i alle ledd, og Fjellmann gikk på sesongens første egentlige nedtur. Men fremdeles ligger Fjellmann på en klar andreplass på tabellen, og målsettinga for sesongen er å beholde denne andreplassen. Etter et meget tett kampprogram i det siste, er det pause til etter jul, sier Fjelmann-trener Oddbjørn Nærvik.

Fjellmann ligger fortsatt på en klar andreplass og målet er å beholde den ut sesongen. Foto: Arkiv