Geir Arne Rao skal i tillegg til å ivareta den daglige ledelsen av morselskapet Salvesen & Thams konsern, arbeide med å utøve aktivt eierskap i flere av selskapene hvor Salvesen & Thams invest har eiendeler. I tillegg skal han støtte opp under konsernets eiendomssatsing med hovedfokus på Orkanger. Det skriver Salvesen & Thams i ei pressemelding.

Rao, som har Master of Science fra NTNU og en MBA fa BI, kommer fra stillinga som daglig leder i Elpro, som han har hatt siden 2010. Før dette arbeidet han blant annet som avdelingsleder og økonomisjef i Elpro.

Fornøyd Wiggen

Ifølge pressemeldinga fortsetter Per Kirkaune som daglig leder i Salvesen & Thams Eiendom AS.

- Vi er glad for å få Geir Arne Rao med på vårt lag. Han har en sterk faglig bakgrunn, industriell forståelse samt en lokal forankring som er viktig for et selskap som vårt, sier styreleder Bjørn Wiggen.

Tradisjon

Også Rao ser fram til å bli en del av et selskap om har lang tradisjon å vise til i regionen.

- Jeg ser fram til å bidra i videreutviklinga av et av de mest spennende selskapene i regionen. Salvesen & Thams har en solid finansiell base, kombinert med sterk lokal forankring. Dette gir et godt fundament for videre vekst i et selskap med 119 år lang historie i nye Orkland kommune, uttaler Rao, som vil tiltre stillingen senest 9. april neste år.