Sist uke skrev Emil Lynum under for Orkla etter å ha bøttet inn mål for 4. divisjonslaget Løten sist sesong. Nå har Orkla signert ytterligere tre spillere. Eller rettere sagt resignert tre spillere.

Svein Joar Røvik har tidligere spilt for Orkla, men de to siste sesongene har han ikledd seg meldaldrakta. Nå har imidlertid forsvarsspilleren resignert for Orkla.

Les også: Sesongens første signering for Orkla

Det samme har Erik Selven gjort. Han spilte for Orkla så sent som i fjor, men til høstsesongen skrev han under for Orkanger hvor det ble tre scoringer på seks kamper i 5. divisjon. Nå har Selven bestemt seg for å ta turen tilbake til Orkla.

- Begge de to spillerne er spennende og har vært i Orkla før. Det er to fleksible spillere som kan brukes i flere posisjoner og roller. Vi er veldig fornøyd med å få de tilbake til Orkla, sier Orkla-trener Stig Kammen.

I tillegg til de to seniorene, har også sisteårsjunior Jan Inge Lynum skrevet under for Orkla etter to år i ungdomsavdelingen til Rosenborg.

- Det er en spennende unggutt som har vært meget god på trening siden han begynte å trene med oss, sier Kammen.

Les også: Han blir ny trener i Orkla

Orkla-treneren har brukt tiden godt siden han tok over for halvannen måned siden og signert fire spillere så langt. Det skal også være flere spillere på vei til Orkla, uten at noe er spikret helt enda.

Kammen er godt fornøyd med treningsgruppen han har nå og sier han har arvet en meget treningsvillig gjeng.

- Denne spillergruppen virker fryktelig sulten. Det har vært en veldig stabil og god treningsgruppe så langt i vinter, med over 20 spillere på treningene. Det gjør jo jobben min mye enklere at så mange er med på treningene, sier Kammen.

Les også: Slik blir Orklas trenerteam

Jan Inge Lynum er tilbake i Orkla etter flere år i Rosenborg. Foto: Arkiv