Buvik fikk det fryktelig tungt mot serieleder Kolstad i 3. divisjon lørdag ettermiddag. Buvik som ligger nederst i avdelingen var på forhånd levnet få sjanser og det kom tydelig frem allerede etter de første ti minuttene.

4-0 etter 10 min

Kolstad gikk rett i strupen på gjestene og tok ledelsen etter bare ett minutt. Bare minuttet senere sto det 2-0, men Kolstad var ikke ferdig med sjokkåpning og scoret like godt to nye scoringer før det var spilt 10 minutter og dermed var kampen i realiteten avgjort med 80 minutter igjen på klokka.

Det dabbet litt av en periode, men etter halvspilt omgang økte Kolstad til 5-0 før det kom ytterligere to scoringer like før pause. Dermed sto det utrolige 7-0 da lagene gikk til pause.

Scoret seks

Kolstads Lars Petter Homstad scoret fem av Kolstads mål i første omgang. Han noterte seg også for nok en scoring i andre omgang, noe som gjør at han med sine seks mål går forbi Orklas spiss Erik Helgetun på toppscorerlisten.

Kolstad ga seg ikke før det sto hele 10-0 på resultattavlen.

Snart 100

Med ti nye baklengsmål i helga har nå Buvik sluppet inn hele 94 mål på 21 seriekamper, noe som gir et snitt på 4,5 baklengsmål per kamp. Mye skal til for at Buvik unngår å slippe inn over 100 denne sesongen.