Mandag kveld gjestet et forsterket Kolstad 2 Idrettsparken for å møte Orkanger i 5. divisjon. Etter at Oppdal vant sin kamp i helga, måtte Orkanger ta poeng i denne kampen for å gå forbi sin nærmeste konkurrent.

Sivertsen friskmeldt

OIF har måttet klart seg uten Eskil Sivertsen på grunn av sykdom flere ganger denne sesongen. Mandag kveld var han tilbake fra start og virket meget opplagt.

Han hadde forarbeidet sammen med Per Olav Jensen da Joachim Elshaug sendte OIF i føringen etter bare fire minutter.

Etter en knapp halvtime gikk et skudd fra Eskil Sivertsen via en spiller og i mål til 2-0.

Spenning

Etter en drøy time fikk Kolstad en straffe som ble satt i mål til 2-1, men et kvarter før slutt var Sivertsen nok en gang frempå og slo inn til Elshaug som til slutt fikk kriget inn 3-1.

Kolstad 2 som for anledning stilte et meget sterkt mannskap hadde ikke tenkt å gi seg med det første og ti minutter før full tid ble en redusering stanget inn på en corner.

Det ble noen nervepirrende sluttminutter, men OIF klarte til slutt å hale seieren i land og tar dermed over tabelltoppen i avdelingen.