Foran årets sesong ble Grønningen FK startet opp. Laget består av en kompisgjeng hvor de fleste spillerne har en eller annen tilknytning til Lensvik. Selv om flesteparten bor og studerer i Trondheim og ikke alltid har like mye tid til trening, så har laget levert en sesong over forventningen. Det har så langt blitt ni seiere, en uavgjort og ett tap.

Meget jevnt

Grønningen har kjempet mot Orkanger 2 i toppen hele sesongen og før siste serierunde toppet laget fra Lensvika på flere scorede mål enn andrelaget til OIF.

Men onsdag kveld spilte Orkanger 2 mot Svorkmo 2 i sin siste kamp og med et solid mannskap til 6. divisjon å være, ble det hele 14-2-seier.

Grønningen spiller sin siste kamp på borte mot Sandstad/Hitra 2 og må vinne den kampen med 12 mål eller mer om de skal bli seriemestere i 6. divisjonsavdelingen.

– Alt er mulig. Vi har vært ute på øyene der før og scoret 16 mål denne sesongen, så vi kan sikkert få det til igjen. Vi går for å vinne med 12 mål eller mer, sier trener Egil Indergård.

Vil ikke rykke opp

Indergård vil gjerne vinne avdelingen, men tror ikke laget har noe å gjøre i divisjonen over uansett.

– Vi bør i grunnen ikke rykke opp. Guttene som spiller på laget har i grunnen ikke tid til å trene så mye mer og det må vi om vi skal være med i en forbedret 5. divisjon. Det viktigste for denne gjengen er å ha det artig og jeg tror vi har det mest artig i 6. divisjon, sier Indergård.

Etter kampen mot Sandstad/Hitra 2 blir det en liten avslutningsfest for at årets sesong er omme.

– Vi skal ha det artig og sosialt uansett om vi vinner med 12 mål eller ikke, sier Indergård.